Ruimte huren

Onze ruimtes (niet beschikbaar in het weekend)

Het Buurthuis beschikt over vier ruimtes die op doordeweekse dagen te huur zijn. In het gehele pand, dat op het glasvezelnetwerk is aangesloten, is wifi beschikbaar. Als u op de naam van de ruimte klikt, kunt u meerdere foto’s bekijken!

Interesse? Mail naar buurthuisvoorhof.verhuur@gmail.com en vermeld zoveel mogelijk gegevens (soort bijeenkomst, aantal personen, datum, tijdstip, wensen voor koffie/thee enz.), dan antwoorden wij u zo snel mogelijk.

Ontmoetingsruimte met keuken en bar

Deze ruimte (plm. 100m2) is zeer geschikt voor activiteiten en vergaderingen van grotere groepen mensen (maximaal 40). Aan de bar is ruimte voor een drankje. Een blue-tooth geluidssysteem en een moderne smart TV is beschikbaar.

Onze mooie, in 2015 gerenoveerde keuken, is te huur voor kookactiviteiten. Er staat een kookeiland met zes gaspitten en er is voldoende kookgerei, bestek en servies.
Creatieve ruimte

In deze ruimte is sinds begin 2022 de Afdeling Fietsenreparatie van de Stichting Op-Nieuw ondergebracht

Delftsblauwe ruimte

Hier bieden we een vergaderruimte (50 m2) voor maximaal 20 personen. Deze ruimte beschikt eveneens over een moderne smart TV voor presentaties.

Gymzaal

Een flexibele ruimte (100 m2) voor max. 40 personen voor sportieve activiteiten en dans. Deze beschikt over een spiegelwand (achter de beschilderde panelen) en een balletbar. Er zijn sportmaterialen, zit- en ligmatjes beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Ook kunt u gebruik maken van een geluidssysteem.

 

Prijsoverzicht (Geen weekendverhuur)

Alle ruimtes zijn op doordeweekse dagen  per uur te huur. De minimale duur is twee uur. Als u twee ruimtes tegelijk huurt, krijgt u op de tweede ruimte 5 euro korting per uur! Dit geldt ook voor een eventuele derde of vierde ruimte. Consumpties zijn niet inbegrepen bij deze prijzen.

Door de sterk gestegen kosten voor energie moeten wij helaas onze huurprijzen per 1 september 2022 verhogen. De tarieven zijn nu:

  • Ontmoetingsruimte inclusief keuken en bar: €32,- per uur
  • Gymzaal: €27,- per uur
  • Delftsblauwe ruimte: €20,- per uur

Voor het organiseren van feesten, partijen of andere privébijeenkomsten geldt een extra bijdrage van €25,-. U bent dan lid van de Vrienden van het Buurthuis voor één jaar.

Enkele voorwaarden voor het houden van een feest:

  • Er mogen alleen licht alcoholische dranken worden genuttigd, eventueel door het buurthuis te verstrekken.
  • Geen geluidsoverlast veroorzaken voor de buurt, dus géén geluidsversterkende apparatuur, dj’s, drumstel ect.
  • Een feest eindigt om 22:00 uur.